Geréby

Geréby Mansion

 

Iedereen die reeds een paard heeft bereden kent het gevoel met de natuur. En voor degenen die niet de gelegenheid hebben gehad om dit te doen, moeten het zeker proberen. .

Gevoel van grenzeloze vrijheid. Paardrijden en paardentochten zijn ook beschikbaar in de winter. Geréby Mansion is vlot te bereiken vanuit onze tanya, zowel tevoet of per fiets langs landelijke wegen of met de auto

Ervaren ruiters kunnen samen met een metgezel genieten van hun passie en de rustgevende Pusta, maar voor diegenen die tot nu toe alleen een paard hebben gezien staan ervaren paardensportprofessionals aan de startlijn om iedereen de basis van paardrijden te leren, of het nu een peuter of een volwassene is. 

Paardrijden is beschikbaar in het Geréby Mansion, op alle niveaus van kennis. De rij-instructeurs, opgeleid in paardensport, leren u de kennis van paardrijden. 

Paardrijden is een geweldig programma voor families, vrienden, stelletjes. wij bevelen u  de service van Geréby Mansion  zeker aan, zoals een karrentocht door de wijngaarden in de buurt en de intactheid van de boerderijwereld laten zien. Het verfrist de monotonie van het dagelijks leven, voegt nieuwe ervaringen toe. Het is zelfs mogelijk om drank te serveren tijdens deze tocht.

© 2019 Korlam kft 123456   Lajosmizse Hungary