natuur

 Dierentuin Maganzoo


Het park werd gebouwd door Tibor Tóth zonder enige staat of andere ondersteuning. De inkomsten komen exclusief van de verkoop van tickets en door adoptanten

U kan genieten van de presentaties en waarnemingen bij de puppy’s

Elk jaar wordt er wel een puppy geboren Het park heeft voornamelijk bruine en witte leeuwen, Siberische en witte Bengaalse tijgers, en andere grote kattachtigen zeldzaamheden, met verschillende uitvoeringen. In deze humoristische maar hoogwaardige uitvoeringen, kan de bezoeker veel interessante informatie over deze zeldzame dieren horen, de schoonheid van de puppy's bewonderen, hun gehechtheid aan hun verzorger, hun instinctief gedrag, hun smiley charme en hun spel.

 Ga zeker eens een kijkje nemen bij maganZOO. Het park licht net buiten Lajosmizse, en kan zelfs al wandelend bereikt worden

Kiskunság


Kiskunság, het op één na grootste natuurpark van Hongarije beslaat een oppervlakte van circa 56.761 hectare (567,61km²). Daarvan is Bugac puszta, ten zuiden van Kecskemét een prima keus om op een relaxte manier deze unieke flora en fauna te leren kennen. Hier kan de bezoeker kennis maken met een onaangeroerd en beschermd stukje Hongarije en zijn rijke inheemse vis- en vogelsoorten.


Vanuit Kecskemét vertrekt een smalspoor stoomtrein naar Bugac, waar u te voet of met paard en wagen een tocht kunt maken door de natuur.


Ter plaatse is er een klein museum waar als hoofdthema de vroegere levenswijze van de Hongaren uit deze regio te zien is, maar waar u ook zeldzame oer huisdieren kunt zien, zoals de grijze rund, oervarken (mangalica), oerschaap (racka).

© 2019 Korlam kft 123456   Lajosmizse Hungary